fbpx

Yogastudio Yoga bij Son =>> Yogatuin !!! Selle en ik gaan samen verder als Yogatuin! Kijk snel op www.yogatuin.nl . Op dezelfde vertrouwde locatie in Deventer.

Wil je op de hoogte blijven van workshops en informatie over het rooster? Kijk hier en/of meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Yogalessen op film

Tijdens de lockdown in maart 2020 nam ik de online lessen die ik gaf op. Ik heb een stuk of 8 CAY lessen en een stuk of 8 Yinlessen beschikbaar. Voor 5 euro per stuk ontvang je een youtubelinkje, of -linkjes, waar je de rest van je leven gebruik van kunt maken. Als je tijdens deze lockdown behoefte hebt om op je eigen tijd yogales te volgen, zijn deze yogalessen op film aan te raden.

MINI RETREAT MET SELLE EN SONJA

Wanneer we weer mensen in de studio mogen ontvangen, wordt zo snel mogelijk deze workshop gepland op een zaterdag of zondag van 10 tot 16.30uur. Ik kijk er nu al naar uit!

Dit is je kans! Even een dagje er tussenuit tussen! Een dag georganiseerd door Selle Postma en Sonja Gerritsen.

Deze mini retreat is ècht een dagje voor jezelf. Trakteer jezelf op even bijkomen. We nemen ruim de tijd voor ontspanning en aandacht in beweging in een lange Critical Alignment yogales in de ochtend. Na een heerlijke zelfgemaakte lunch met onze favoriete recepten, volgt een extra lange YIN sessie in de middag: vertragen en verstillen. Zo ga je soepel, gevoed en geaard de zomer(vakantie) in.

De miniretreat vindt plaats in de ruime studio van Yoga bij Son aan de Zutphenseweg 55 in Deventer. Alles is aanwezig om je een dagje te laten verwennen. De kosten zijn 70 euro. Aanmelden voor de workshop kan hier.

Wil je meer weten over wat Critical Alignment yoga en Yin yoga, kijk dan op www.yogametselle.nl en www.yogabijson.nl

YIN 3.3 Special Zomer

Ik heb heel erg veel zin in deze workshop!

Een zondag in juli van 10 tot 12.

YIN gaat over jouw innerlijke natuur (Your Inner Nature). Steeds weer afstemmen op jouw zelf, op wat jou beweegt, intrinsiek. De tijd nemen om te voelen en te herkennen, zodat je van binnenuit kunt vernieuwen. Eerst terug naar de basis, jouw binnenwereld. Van daar uit voelen en herkennen wat er is, dan weet je vanzelf weer waar je naar toe wil groeien, dan klopt het.

Yin 3.3 gaat over herhaling, herkenning, patronen. Gun jij jezelf herhaling? Om te leren? Om te herkennen? Herhaling is de manier om te leren vanuit je onderbewuste.

In een Yin pose blijven we langer. Hierdoor kom je jezelf tegen. We zoeken ongemak op. Dat is een kans om te leren verzachten, los te laten, niet streng te zijn voor jezelf, ook als de omstandigheden lastiger zijn. Je kunt dieper loslaten fysiek, mentaal en emotioneel, doordat je zonder wilskracht of ambitie in zo’n yin pose bent.

De workshop vindt plaats in de nieuwe ruime studio van Yoga bij Son aan de Zutphenseweg 55 in Deventer. De kosten zijn 20 euro. Aanmelden voor de workshop kan hier.

Even Voorstellen
Een aantal van jullie hebben haar al ontmoet. Mijn eigen Critical Alignment docent en vriendin Selle Postma. Ik volg al 10 jaar zelf yogales bij Selle en bovendien heeft Selle mij opgeleid tot Critical Alignment Yogadecent. Ik ben dus supertrots en heel blij dat Selle in wil vallen en waarschijnlijk ook structureel lessen en workshops wil komen geven! Hieronder stelt ze zich even voor.

Hoi! Ik ben Selle, ik ben net moeder geworden en naar Deventer verhuisd. Daarnaast ben ik al heel lang Critical Alignment Yogadocent. Ik sta te popelen om weer les te gaan geven! Het is een beetje gekke tijd om hier op te starten, maar jullie zullen mij misschien tegenkomen als ik mag invallen voor Sonja! Ook komt er zeker een vaste les aan op het rooster, waarschijnlijk in de nieuwe ruimte.
Verder mag ik van Sonja ook even reclame maken voor mijn massages! Ik geef Thaise Yogamassages, die heerlijk onstpannend en verdiepend werken. Interesse? Kijk voor meer informatie op www.yogametselle.nl of bel/app mij voor een afspraak: 0618368464. Ik hoop tot snel!

Ik kan je uit ervaring vertellen: thaise yoga massage van Selle ontvangen, is echt een aanrader!

Je kunt je aanmelden voor de online en studiolessen via momoyoga.com/yogabijson

Matjes en stripjes te koop

Als je wil, kun je via mij een mat en een strip kopen of lenen. Een strip kost 15 euro en een matje 20. De online lessen zijn ook te volgen zonder mat en strip, door ze zelf te maken van een opgerolde handdoek of laken.

Voor de feestdagen kun je je zelf ook een mooie passende hoes kado doen voor je vilten mat. Mijn collega Suzanne de la Fonteijne maakt ze zelf in Wageningen, samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze passen een stuk beter dan de standaard kussensloop die ik er in de studio omheen hebt 🙂

Nieuwe ruimte
Vanaf 1 december zijn de lessen aan de Zutphenseweg 55, in ruimte 203 in Deventer . Het is een ruime warme studio en er is voldoende parkeerplek. Er zitten allerlei ondernemers. Alleen zit ik hier niet met mijn vriendin en kunstenares Susanne Sorensen. Zij heeft elders een plek gevonden voor haar atelier. Maar haar touch is zeker aanwezig in de studio.

Yin yoga kaartenset
Ze zijn er weer! De yin yoga kaartensets.

Ik had het zelf niet treffender kunnen omschrijven als achterop het pakje kaarten: Yin yoga geeft ruimte in lichaam en geest, maar thuis yinnen schiet er vaak bij in.

40 geïllustreerde kaarten om het thuis yinnen makkelijker te maken. Bedenk hoeveel tijd je wil besteden, trek een aantal willekeurige kaarten en je kunt van start.

Als kadootje voor je zelf of een ander. 20 euro per stuk. Ik wil ze ook best langs komen brengen 🙂

Workshop kunst en yoga

Herfst beleven met kunst en yoga!

Met de methode van monoprints kun je je eigen herfstblad vereeuwigen in unieke kunstwerken. Lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan met verf en papier? Ervaring is niet nodig. Onder deskundige begeleiding van beeldend kunstenaar Susanne Sørensen en grafisch ontwerper Pauline Buit maak je unieke drukwerken.

Er is een heerlijke lunch met verse streekproducten. Na de lunch nemen we eventueel een frisse neus. In de middag is er een yogaworkshop. We nemen de tijd voor ontspanning en aandacht in beweging onder leiding van Sonja Gerritsen. Ervaring is niet nodig.

We sluiten de dag af met koffie, thee en iets lekkers. Na deze dag ga je geinspireerd, gevoed en soepel het najaar tegemoed!

Het atelier van Susanne en de yogastudio van Yoga bij Son zijn aan elkaar verbonden en vormen samen een inspirerende plek.

Er is beperkt plek, geef je snel op via info@yogabijson.nl
kosten 85 euro

Address:
Zutphenseweg 55, 7418AH, Deventer
Phone:
Email:
info@yogabijson.nl