fbpx

Wil je op de hoogte blijven van workshops en informatie over het rooster? Kijk hier en/of meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Corona update November 2020

Tot 19 november 2020 mogen er maar maximaal 2 mensen per les in de studio, exclusief mijzelf. Alle lessen zullen daarom daarnaast ook online gegeven worden, vanuit de studio via Zoom. 
Je kunt je aanmelden voor de online en studiolessen via momoyoga.com/yogabijson

Een online les is natuurlijk niet hetzelfde als in de studio. Het voordeel van online lessen is:
– dat er meer mensen mee kunnen doen dan in de studio, er is altijd plek voor jou!
– Dat je toch een stok achter de deur hebt om even dat moment voor jezelf te creëren en een uur yoga te doen, op het moment dat je gewend was naar de studio te komen
– dat de stap om ook eens zonder les wat yoga te doen thuis weer wat kleiner is

Vaak hebben we het gevoel dat het niet mogelijk is een rustige plek en moment thuis te creëeren om yoga te beoefenen. En juist nu is het moment om dat wel te doen. Nu je wellicht meer thuis bent, met meer mensen, en minder kans om naar de studio te komen, is het meer nodig dan anders om dat moment voor jezelf te maken. Dus grijp die kans en maak je plek, die ruimte en die rust om jou online les te volgen!

Zo helpen we elkaar deze Corona periode door.

Als je wil, kun je via mij een mat en een strip kopen of lenen. Een strip kost 15 euro en een matje 20. De online lessen zijn ook te volgen zonder mat en strip, door ze zelf te maken van een opgerolde handdoek of laken.

Voor de feestdagen kun je je zelf ook een mooie passende hoes kado doen voor je vilten mat. Mijn collega Suzanne de la Fonteijne maakt ze zelf in Wageningen, samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze passen een stuk beter dan de standaard kussensloop die ik er in de studio omheen hebt 🙂

Even Voorstellen
Een aantal van jullie hebben haar al ontmoet. Mijn eigen Critical Alignment docent en vriendin Selle Postma. Ik volg al 10 jaar zelf yogales bij Selle en bovendien heeft Selle mij opgeleid tot Critical Alignment Yogadecent. Ik ben dus supertrots en heel blij dat Selle in wil vallen en waarschijnlijk ook structureel lessen en workshops wil komen geven! Hieronder stelt ze zich even voor.

Hoi! Ik ben Selle, ik ben net moeder geworden en naar Deventer verhuisd. Daarnaast ben ik al heel lang Critical Alignment Yogadocent. Ik sta te popelen om weer les te gaan geven! Het is een beetje gekke tijd om hier op te starten, maar jullie zullen mij misschien tegenkomen als ik mag invallen voor Sonja! Ook komt er zeker een vaste les aan op het rooster, waarschijnlijk in de nieuwe ruimte.
Verder mag ik van Sonja ook even reclame maken voor mijn massages! Ik geef Thaise Yogamassages, die heerlijk onstpannend en verdiepend werken. Interesse? Kijk voor meer informatie op www.yogametselle.nl of bel/app mij voor een afspraak: 0618368464. Ik hoop tot snel!

Deze week heb ik een thaise yoga massage ontvangen van Selle, echt een aanrader!

Nieuwe ruimte
Ondertussen ben ik in deze gekke tijd ook nog bezig met het verhuizen van de studio. Vanaf 1 december zijn de lessen aan de Zutphenseweg 55. In het Deventer Business Point in ruimte 203. Het is een fijne plek met allerlei onderdnemers, net als in de Geertruidentuin. Alleen zonder mijn vriendin en kunstenares Susanne Sorensen. Zij heeft elders een plek gevonden voor haar atelier. Maar haar touch zal zeker aanwezig zijn in de nieuwe studio.

Op dit moment is mijn man een mooi meubel aan het maken voor de nieuwe studio en gaan we de ruimte nog schilderen en aankleden. Er is meer plek, het is allemaal net wat netter, het is er warm, de verwarming is stil en er is voldoende parkeerplek. Ik kijk er erg naar uit om jullie daar te ontvangen!

Yin yoga kaartenset
Ze zijn er weer! De yin yoga kaartensets.

Ik had het zelf niet treffender kunnen omschrijven als achterop het pakje kaarten: Yin yoga geeft ruimte in lichaam en geest, maar thuis yinnen schiet er vaak bij in.

40 geïllustreerde kaarten om het thuis yinnen makkelijker te maken. Bedenk hoeveel tijd je wil besteden, trek een aantal willekeurige kaarten en je kunt van start.

Als kadootje voor je zelf of een ander. 20 euro per stuk. Ik wil ze ook best langs komen brengen 🙂

1 februari Yoga bij Son Mini Retreat

Dit inmiddels beproefde recept van de mini-retreat van Yoga bij Son begint met Critical Alignment yoga waarin we eerst spanning opzoeken en oplossen en onszelf activeren in een energieke flow. Over recepten gesproken: er is een uitgebreide verse lunch met streekproducten. We sluiten de dag af met een extra lange Yin yoga sessie, zodat je geheel verwarmd, vernieuwd en verliefd op jezelf het staartje van de winter in kunt.
60 euro (of 6 strippen), opgeven kan via info@yogabijson.nl

8 februari yin yoga 3.3 workshop

Kom genieten van een extra extra lange yin yoga les op zaterdag 8 februari in de Geertruidentuin in Deventer. Ik begeleid je op deze reis naar jouw binnenwereld (yinnenwereld). Verwarm jezelf van binnen uit, laat je ijs weer smelten en je water weer stromen.

Yin 3.3 gaat over herhaling, herkenning, patronen. Maar bestaat herhaling eigenlijk wel? Is niet iedere ervaring, iedere winter, een nieuwe? Ookal ‘doe’ je ogenschijnlijk t zelfde? Kom het ervaren!

Zaterdag 8 februari Yin yoga 3.3 workshop Thema Winter
10.00uur – 12.00uur
kosten 20 euro (of 2 strippen)
aanmelden via info@yogabijson.nl

Workshop kunst en yoga

Herfst beleven met kunst en yoga!

Met de methode van monoprints kun je je eigen herfstblad vereeuwigen in unieke kunstwerken. Lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan met verf en papier? Ervaring is niet nodig. Onder deskundige begeleiding van beeldend kunstenaar Susanne Sørensen en grafisch ontwerper Pauline Buit maak je unieke drukwerken.

Er is een heerlijke lunch met verse streekproducten. Na de lunch nemen we eventueel een frisse neus. In de middag is er een yogaworkshop. We nemen de tijd voor ontspanning en aandacht in beweging onder leiding van Sonja Gerritsen. Ervaring is niet nodig.

We sluiten de dag af met koffie, thee en iets lekkers. Na deze dag ga je geinspireerd, gevoed en soepel het najaar tegemoed!

Het atelier van Susanne en de yogastudio van Yoga bij Son zijn aan elkaar verbonden en vormen samen een inspirerende plek.

Er is beperkt plek, geef je snel op via info@yogabijson.nl
kosten 85 euro

Address:
H.J.P. Fesevurstraat 7A, 7415CM, Deventer
Phone:
Email:
info@yogabijson.nl