fbpx

Wil je op de hoogte blijven van workshops en informatie over het rooster? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

1 februari Yoga bij Son Mini Retreat

Dit inmiddels beproefde recept van de mini-retreat van Yoga bij Son begint met Critical Alignment yoga waarin we eerst spanning opzoeken en oplossen en onszelf activeren in een energieke flow. Over recepten gesproken: er is een uitgebreide verse lunch met streekproducten. We sluiten de dag af met een extra lange Yin yoga sessie, zodat je geheel verwarmd, vernieuwd en verliefd op jezelf het staartje van de winter in kunt.
60 euro (of 6 strippen), opgeven kan via info@yogabijson.nl

8 februari yin yoga 3.3 workshop

Kom genieten van een extra extra lange yin yoga les op zaterdag 8 februari in de Geertruidentuin in Deventer. Ik begeleid je op deze reis naar jouw binnenwereld (yinnenwereld). Verwarm jezelf van binnen uit, laat je ijs weer smelten en je water weer stromen.

Yin 3.3 gaat over herhaling, herkenning, patronen. Maar bestaat herhaling eigenlijk wel? Is niet iedere ervaring, iedere winter, een nieuwe? Ookal ‘doe’ je ogenschijnlijk t zelfde? Kom het ervaren!

Zaterdag 8 februari Yin yoga 3.3 workshop Thema Winter
10.00uur – 12.00uur
kosten 20 euro (of 2 strippen)
aanmelden via info@yogabijson.nl

Workshop kunst en yoga

Herfst beleven met kunst en yoga!

Met de methode van monoprints kun je je eigen herfstblad vereeuwigen in unieke kunstwerken. Lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan met verf en papier? Ervaring is niet nodig. Onder deskundige begeleiding van beeldend kunstenaar Susanne Sørensen en grafisch ontwerper Pauline Buit maak je unieke drukwerken.

Er is een heerlijke lunch met verse streekproducten. Na de lunch nemen we eventueel een frisse neus. In de middag is er een yogaworkshop. We nemen de tijd voor ontspanning en aandacht in beweging onder leiding van Sonja Gerritsen. Ervaring is niet nodig.

We sluiten de dag af met koffie, thee en iets lekkers. Na deze dag ga je geinspireerd, gevoed en soepel het najaar tegemoed!

Het atelier van Susanne en de yogastudio van Yoga bij Son zijn aan elkaar verbonden en vormen samen een inspirerende plek.

Er is beperkt plek, geef je snel op via info@yogabijson.nl
kosten 85 euro

Address:
H.J.P. Fesevurstraat 7A, 7415CM, Deventer
Phone:
Email:
info@yogabijson.nl