fbpx

Onze herfstvakantie was heerlijk! Ik hoop de jouwe ook. 

Deze maand is er weer een leuke workshop op 16 november en ook in december zijn er twee workshops. 

Workshops

16 november 2019 workshop Kunst & Yoga  
9.30 uur tot 15.30 uur

Beleef de herfst met kunst en yoga!

Met de methode van monoprints kun je je eigen herfstblad vereeuwigen in prachtige kunstwerken. Ervaring is niet nodig. Onder deskundige begeleiding van beeldend kunstenaar Susanne Sørensen en grafisch ontwerper Pauline Buit maak je unieke drukwerken.

Er wordt een heerlijke lunch voor je bereid met verse streekproducten. Na de lunch is er eventueel tijd voor een frisse neus. In de middag is er een yogaworkshop. We nemen de tijd voor ontspanning en aandacht in beweging onder leiding van Sonja Gerritsen. Ervaring is niet nodig.

We sluiten de dag af met koffie, thee en iets lekkers. Na deze dag ga je geïnspireerd, gevoed en soepel het najaar tegemoet!

Het atelier van Susanne en de yogastudio van Yoga bij Son zijn aan elkaar verbonden en vormen samen een inspirerende plek.

Er is beperkt plek, geef je snel op via info@yogabijson.nl
Kosten 85 euro. 

Mini-retreat en Yin yoga XXL workshop in december
In december ga ik twee workshops geven: een mini-retreat en een Yin yoga XXL workshop van 3 uur. De opzet voor de mini-retreat zal vergelijkbaar zijn met voorgaande edities (een dagje voor jezelf met in de ochtenduren Critical Alignment yoga, een verse lunch en Yin yoga in de middag). Beide workshops zullen een winters thema hebben. De exacte data staan nog niet vast. Er zijn 3 zondagen waarop het kan, namelijk zondag 1, 8 en/of 15 december. Je kunt nog enige invloed uitoefenen op de uiteindelijke datum. Dus heb je belangstelling voor één of beide workshops, geef dan voor 9 november de datum en workshop op waar je voorkeur naar uitgaat! 

Geen lessen
Op een aantal dagen in november en december zijn er geen lessen in verband met opleiding en vakantie. Ter compensatie zijn er een aantal workshops. Ook zijn de strippenkaarten een week langer geldig. Zet de data alvast in je agenda:
– Op vrijdagochtend 22 november is er geen les i.v.m. een opleidingsdag.
– Op dinsdagavond 24 december (kerstavond) en
– op woensdagavond 25 december (eerste kerstdag), en op
– oudejaarsavond dinsdagavond 31 december, zijn er geen lessen.

Op vrijdagochtend 27 december zijn er wel lessen, je mag in je favoriete kerstoutfit komen.  

Address:
Zutphenseweg 55, 7418AH, Deventer
Phone:
Email:
info@yogabijson.nl