fbpx
Online lessen

In verband met coronamaatregelen, zijn er twee weken geen lessen in de studio, tot en met 19 november 2020. Alle lessen worden de komende twee weken online gegeven via Zoom. Je kunt je aanmelden via momoyoga.com/yogabijson.

Een online les is natuurlijk niet hetzelfde als in de studio. Het voordeel van online lessen is:
– dat er meer mensen mee kunnen doen dan in de studio, er is altijd plek voor jou!
– Dat je toch een stok achter de deur hebt om even dat moment voor jezelf te creëren en een uur yoga te doen, op het moment dat je gewend was naar de studio te komen
– dat de stap om ook eens zonder les wat yoga te doen thuis weer wat kleiner is

Vaak hebben we het gevoel dat het niet mogelijk is een rustige plek en moment thuis te creëren om yoga te beoefenen. En juist nu is het moment om dat wel te doen. Nu je wellicht meer thuis bent, met meer mensen, en minder kans om naar de studio te komen, is het meer nodig dan anders om dat moment voor jezelf te maken. Dus grijp die kans en maak je plek, die ruimte en die rust om jouw online les te volgen!

En wie weet, is poes Morris ook aanwezig

Zo helpen we elkaar deze Corona periode door.

Als je wilt, kun je via mij een vilten mat en een strip kopen of lenen. Een strip kost 15 euro en een matje 20. De online lessen zijn ook te volgen zonder mat en strip, door ze zelf te maken van een opgerolde handdoek of laken.

Voor de feestdagen kun je je zelf ook een mooie passende hoes kado doen voor je vilten mat. Mijn collega Suzanne de la Fonteijne maakt ze zelf in Wageningen, samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze passen een stuk beter dan de standaard kussensloop die ik er in de studio omheen hebt 🙂

Address:
H.J.P. Fesevurstraat 7A, 7415CM, Deventer
Phone:
Email:
info@yogabijson.nl