fbpx

Ik ben Sonja. Ik woon met mijn man en twee zoontjes in Deventer. Na 8 jaar als ecoloog gewerkt te hebben, maakte ik de switch en geef ik sinds september 2017 met veel plezier yogalessen. In februari 2019 maakte ik de volgende stap en geef ik ook lessen in mijn eigen studio.

Yoga betekent voor mij nieuwsgierig blijven naar je eigen lijf en geest en de interactie tussen beiden. En de kans om je daarin te blijven ontwikkelen. Hierdoor voelt voor mij iedere les die ik volg als leerzaam. Ik hoop die nieuwsgierigheid ook aan te kunnen wakkeren bij de mensen die mijn lessen volgen. Yoga leert mij meer in het hier en nu te zijn, een zachte speelse aandacht te hebben, in plaats van een strenge geforceerde focus. Je lichaam als middel om jezelf uit je hoofd te trekken en te verzachten. Tot slot leert het beoefenen van yoga me om objectiever naar mijn eigen gedachten en emoties te kijken.

Opleiding

Na een paar jaar Iyengar yoga, begon ik tien jaar geleden met Critical Alignment yoga. In 2018 rondde ik daarin ook de docenten opleiding bij Yoga met Selle in Wageningen af. In 2019 kwam daar de Critical Alignment Therapie opleiding van Gert van Leeuwen bij. In 2018 heb ik ook de Yin yoga docenten opleiding bij Bivag afgerond en meerdere bijscholingen gevolgd. Ieder jaar staan er weer een paar bijscholingen op de planning. Fijn dat ik me zo kan blijven ontwikkelen.

Address:
Zutphenseweg 55, 7418AH, Deventer
Phone:
Email:
info@yogabijson.nl